دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

چرا دیجیتال مارکتینگ؟

دیجیتال مارکتینگ چه فایده ایی دارد

دیجیتال مارکتینگ؛ کلید موفقیت در کسب و کار

با توجه به اینکه امروزه اینترنت خیلی راحت در دسترس همگان است، اگر به شما بگویم تعداد افرادی که هر روز آنلاین می شوند همچنان در حال افزایشی بی شمار است، باورتان می شود؟ در واقع، تا سال 2021، حدود 4.9 میلیارد کاربر اینترنت جهانی وجود دارد که 400 میلیون کاربر نسبت به سال 2020 افزایش یافته است. با فراگیر شدن اینترنت بین عموم و دسترسی راحت به اینترنت، نحوه خرید مردم نیز به همراه آن تغییر کرده است و این بدان معناست که یعنی بازاریابی آفلاین نمی تواند به تنهایی کافی باشد و تنها استراتژی شما برای افزایش فروش باشد، زیرا باید با مخاطبانی که در اینترنت زمان خود را سپری می کنند ملاقات کنید.

بازاریابی دیجیتال؛ به عبارت دیگر، هر شکلی از بازاریابی آنلاین است. بازاریابی همیشه برای برقراری ارتباط با مخاطبان در مکان و زمان مناسب بوده است. امروز، این بدان معناست که شما باید مخاطبان را در جایی که خیلی وقت خود را می گذرانند ملاقات کنید: در اینترنت!

تعریف B2B چیست

خدمات دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ که به آن بازاریابی آنلاین نیز می گویند، به تمام تلاش های بازاریابی که در اینترنت انجام می شود، اشاره دارد. کسب‌وکارها از کانال‌های دیجیتالی مانند موتورهای جستجو، رسانه‌های اجتماعی، ایمیل و سایر وب‌سایت‌ها برای ارتباط با مشتریان فعلی و بالقوه استفاده می‌کنند. این شامل ارتباط از طریق پیام های متنی یا چند رسانه ای نیز می شود.

یک بازاریاب ورودی باتجربه، ممکن است بگوید بازاریابی ورودی و بازاریابی دیجیتال تقریباً یک چیز هستند، اما تفاوت‌های جزئی وجود دارند.

به طور کلی، بازاریابی دیجیتال با استفاده از تاکتیک‌ها و کانال‌های دیجیتال متعدد برای ارتباط با مشتریان در جایی که بیشتر وقت خود را در آن سپری می‌کنند، تعریف می‌شود. بهترین بازاریابان دیجیتال تصویر واضحی از نحوه حمایت هر کمپین بازاریابی دیجیتال از اهداف کلی خود دارند و بسته به اهداف استراتژی بازاریابی خود، بازاریابان می توانند از کمپین بزرگتری از طریق کانال های رایگان و پولی که در اختیار دارند، حمایت کنند.

برای مثال، یک بازاریاب محتوا، می‌تواند مجموعه‌ای از پست‌های وبلاگی ایجاد کند که از یک کتاب الکترونیکی سرنخ ایجاد کند. یک بازاریاب رسانه‌های اجتماعی ممکن است به تبلیغ آن وبلاگ‌ها از طریق پست‌های پولی و ارگانیک در حساب‌های رسانه‌های اجتماعی کسب‌وکار کمک کند، و بازاریاب ایمیل می‌تواند یک کمپین ایمیلی ایجاد کند تا برای کسانی که کتاب الکترونیکی را دانلود می‌کنند اطلاعات بیشتری درباره شرکت ارسال کند.

جهت افزایش فروش خود با ما تماس بگیرید !!

انواع روش های بازاریابی دیجیتال

  • بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)
  • بازاریابی محتوا
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
  • پرداخت به ازای کلیک (PPC)
  • بازاریابی وابسته
  • تبلیغات بومی
  • اتوماسیون بازاریابی
  • بازاریابی ایمیلی
  • روابط عمومی آنلاین
  • بازاریابی درونگرا
  • محتوای حمایت شده
  • بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)
  • بازاریابی پیام فوری

در ادامه خلاصه ای سریع از انواعی از رایج ترین تاکتیک های بازاریابی دیجیتال و کانال های درگیر در هر یک، آورده شده است.

1. بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

این فرآیند بهینه سازی وب سایت شما برای “رتبه” بالاتر در صفحات نتایج موتورهای جستجو، در نتیجه افزایش میزان ترافیک ارگانیک (یا رایگان) وب سایت شما است. کانال هایی که از سئو سود می برند شامل وب سایت ها، وبلاگ ها و اینفوگرافیک ها هستند.

2. بازاریابی محتوا

این اصطلاح به ایجاد و ارتقای دارایی های محتوا به منظور ایجاد آگاهی از برند، رشد ترافیک، تولید سرنخ و مشتریان اشاره دارد.

3. بازاریابی رسانه های اجتماعی

این روش برند و محتوای شما را در کانال های رسانه های اجتماعی تبلیغ می کند تا آگاهی از برند و ترافیک را افزایش دهد و برای کسب و کار شما سرنخ ایجاد کند.

اگر در پلتفرم های اجتماعی تازه کار هستید، می توانید از ابزارهایی مانند جت سئو برای اتصال کانال هایی مانند LinkedIn و Facebook در یک مکان استفاده کنید. به این ترتیب، می توانید به راحتی محتوا را برای چندین کانال به طور همزمان برنامه ریزی کنید و همچنین تجزیه و تحلیل ها را از پلتفرم نظارت کنید.

کانال هایی که می توانید در بازاریابی رسانه های اجتماعی استفاده کنید عبارتند از:

اینستاگرام، تلگرام، فیس بوک، توییتر، لینکدین و پینترست

بسیاری از بازاریابان از این پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای ایجاد یک کمپین ویروسی استفاده می کنند. شراکت با یک تولید کننده محتوای محبوب یا شرکت در روندی که با مخاطبان گسترده ای طنین انداز می شود، یک استراتژی بازاریابی ویروسی است. هدف این است که چیزی قابل اشتراک بسازیم به این امید که به طور ارگانیک در یک کانال رسانه اجتماعی پخش شود.

4. پرداخت به ازای کلیک (PPC)

PPC با پرداخت پول به ناشر هر بار که روی تبلیغ شما کلیک می شود، ترافیک را به وب سایت شما هدایت می کند. یکی از رایج‌ترین انواع PPC، تبلیغات گوگل است که به شما امکان می‌دهد برای کلمات‌ برتر در صفحات نتایج موتور جستجوی Google با قیمت «هر کلیک» پیوندهایی که قرار می‌دهید، پرداخت کنید.

5. بازاریابی وابسته

این یک نوع تبلیغات مبتنی بر عملکرد است که در آن شما برای تبلیغ محصولات یا خدمات دیگران در وب سایت خود کمیسیون دریافت می کنید. کانال های بازاریابی وابسته عبارتند از:

میزبانی تبلیغات ویدیویی از طریق برنامه آپارات.

ارسال پیوندهای وابسته از حساب های رسانه های اجتماعی شما.

این بخشی از موج نسبتاً جدید اینفلوئنسر مارکتینگ است. ایجاد یک کمپین با استفاده از اینفلوئنسرها می تواند شکل بسیار موثری از بازاریابی وابسته باشد. پیدا کردن تولیدکنندگان محتوای مناسب می تواند کمپین دیجیتالی شما را به سطح بالاتری برساند.

6. تبلیغات بومی

تبلیغات بومی به تبلیغاتی اطلاق می‌شود که عمدتاً مبتنی بر محتوا هستند و در یک پلتفرم در کنار محتوای غیر پولی دیگر نمایش داده می‌شوند. تبلیغات بومی یا همان تبلیغات همسان در همان ابتدا مخاطبان پی به تبلیغاتی بودن آن نمی برند، اما بسیاری از مردم تبلیغات رسانه های اجتماعی را “بومی” می دانند؛ برای مثال تبلیغات تلگرام و تبلیغات اینستاگرام.

7. اتوماسیون بازاریابی

اتوماسیون بازاریابی به نرم افزاری اطلاق می شود که عملیات اصلی بازاریابی شما را خودکار می کند. بسیاری از بخش‌های بازاریابی می‌توانند کارهای تکراری را که در غیر این صورت به صورت دستی انجام می‌دهند، خودکار کنند.

8. بازاریابی ایمیلی

شرکت ها از بازاریابی ایمیلی به عنوان راهی برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود استفاده می کنند. ایمیل اغلب برای تبلیغ محتوا، تخفیف ها و رویدادها و همچنین هدایت افراد به سمت وب سایت کسب و کار استفاده می شود.

9. روابط عمومی آنلاین

روابط عمومی آنلاین، عملی برای تامین امنیت پوشش آنلاین به دست آمده با نشریات دیجیتال، وبلاگ ها و سایر وب سایت های مبتنی بر محتوا است. این بسیار شبیه به روابط عمومی سنتی است اما در فضای آنلاین.

10. بازاریابی درونگرا

بازاریابی درونگرا به یک روش بازاریابی اشاره دارد که در آن شما مشتریان را در هر مرحله از سفر، خریدار جذب می کنید، درگیر می کنید و خوشحال می کنید. شما می‌توانید از هر تاکتیک بازاریابی دیجیتالی که در بالا ذکر شد در طول یک استراتژی بازاریابی ورودی برای ایجاد تجربه‌ای برای مشتری استفاده کنید که با مشتری کار می‌کند، نه علیه او. در اینجا چند نمونه کلاسیک از بازاریابی درونگرا در مقابل بازاریابی سنتی آورده شده است:

  • وبلاگ نویسی در مقابل تبلیغات پاپ آپ
  • بازاریابی ویدئویی در مقابل تبلیغات تجاری
  • لیست مخاطبین ایمیل در مقابل هرزنامه ایمیل

11. محتوای حمایت شده

با محتوای حمایت‌شده، شما به‌عنوان یک برند، به شرکت یا نهاد دیگری پول می‌دهید تا محتوایی را ایجاد و تبلیغ کند که به نوعی درباره برند یا خدمات شما بحث می‌کند.

یکی از انواع محبوب محتوای حمایت شده، اینفلوئنسر مارکتینگ است. با این نوع محتوای حمایت‌شده، یک برند از یک اینفلوئنسر در صنعت خود حمایت می‌کند تا پست‌ها یا ویدیوهای مرتبط با شرکت را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کند.

نوع دیگری از محتوای حمایت شده می تواند یک پست وبلاگ یا مقاله ای باشد که یک موضوع، خدمات یا نام تجاری را برجسته می کند.

12. بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

زمانی که یک سرنخ بالقوه در حال جستجوی یک محصول یا کسب و کار مرتبط با شماست، این یک فرصت عالی برای ارتقا است. تبلیغات پولی و سئو دو استراتژی عالی برای ارتقای کسب و کار شما برای سرمایه گذاری بر روی آن سرنخ های آینده هستند. بازاریابی موتورهای جستجو راه دیگری برای افزایش ترافیک وب سایت با قرار دادن تبلیغات پولی در موتورهای جستجو است. سرویس محبوب SEM عبارت است از Google Ads. این تبلیغات پولی به‌طور یکپارچه در بالای صفحات نتایج موتور جستجو قرار می‌گیرند و دید فوری را به شما می‌دهند. این نیز نمونه ای از تبلیغات بومی موثر است.

13. بازاریابی پیام فوری

بازاریابی محصولات خود از طریق پلتفرم‌های پیام‌رسان راهی سریع برای دستیابی به سرنخ‌های بالقوه است، حتی برای کسانی که شماره تلفن همراه خود را ارائه نکرده‌اند. این یک راه ساده است تا مخاطبان خود را از فروش های فلش، محصولات جدید یا به روز رسانی های سفارشات خود مطلع کنید. اگر مشتریان شما سؤالی دارند یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارند، این نیز راهی مناسب برای اتصال آنها به خدمات مشتری است. می توانید مستقیماً از طریق پیامک یا در سیستم عامل هایی مانند فیس بوک مسنجر یا واتس اپ پیام ها را به تلفن همراه ارسال کنید.