ریپورتاژ آگهی چیست؟

تعریف ریپورتاژ آگهی:

ریپورتاژ آگهی یک نوع تبلیغ متنی است که به صورتی کاملا بی طرفانه و در قالب گزارش و خبر به مخاطب نشان داده می شود. ریپورتاژ آگهی اطلاعات مفیدی درباره محصولی خاص را در اختیار مخاطب قرار می دهد که می توان در متن ریپورتاژ آگهی از تصاویر و ویدیو نیز جهت تاثیرگذاری بیش تر بر روی مخاطب استفاده کرد. قیمت این روش تبلیغاتی نسبت به سایر روش ها به صرفه تر است و خیلی از کسب و کارهای نوپا در ابتدای کار، از این مدل تبلیغاتی استفاده می کنند. در این روش می توانید با استفاده از محتوای متنی یا خبری، اطلاعات و درک خوبی نسبت به محصولتان را در اختیار مخاطب قرار دهید و از طریق همین مدل تبلیغاتی نیز می توانید به راحتی برند سازی کنید.

شما می توانید جهت نوشتن یک ریپورتاژ آگهی مناسب، از یک داستان خوب و با معنی استفاده کنید و تبلیغات محصول خود را نیز در قالب همان داستان پیاده سازی کنید، اینگونه مخاطب بهتر با محصول و آگهی شما ارتباط برقرار می کند و جذب آن می شود. در این مقاله نکات مفیدی درباره ریپورتاژ آگهی، انواع آن، مزایای آن، نکات مهم در آن و … را با هم بررسی خواهیم کرد.

تولید محتوا ارزان

بسترهای انتشار ریپورتاژ آگهی:

مدل های ریپورتاژ آگهی متنوع است و به شکل های مختلف و در محیط های مختلف منتشر می شوند. در این قسمت، مهم ترین بسترهای انتشار ریپورتاژ آگهی را لیست کرده ایم:

وب سایت های اینترنتی.

انواع رسانه های تلویزیونی.

انواع نشریات.

سینما.

رادیو و محیط های انتشار پادکست.

 

مزایای ریپورتاژ آگهی:

افزایش رتبه وب سایت:

یکی از مهم ترین عوامل جهت بالا بردن رتبه وب سایت، ریپورتاژ آگهی می باشد. بک لینک ها باعث می شود تا موتورهای جستجو، رتبه وب سایت شما را بهبود دهند که با ریپورتاژ آگهی می توانید به راحتی رتبه وب سایت خود را بهبود بخشید.

 

سفارش تولید محتوا

تبدیل مخاطب به مشتری:

یکی از بهترین روش ها جهت فروش محصولات، احساس نیاز در مخاطب است به گونه ای که او احساس کند واقعا به محصول یا خدمات شما نیاز دارد. بنابراین نوشتن یک  ریپورتاژ آگهی مناسب و استاندارد، می تواند درصد بسیار بالایی از مخاطبان شما را به مشتری هایتان تبدیل کند.

افزایش میزان بازدید وب سایت:

وب سایت هایی که اقدام به انتشار ریپورتاژ آگهی شما می کنند، دارای مخاطبان بسیار زیادی هستند از این رو افراد بیشتری تبلیغات شما را می بینند و به سمت سایت شما هدایت می شوند.

افزایش دانش مخاطب:

در ریپورتاژ آگهی صرفا تبلیغات صورت نمی گیرد، بلکه با نوشتن دلایل و توضیحات کامل محصول، سعی می شود واقعیت ها و دانش خوبی درباره آن محصول به مخاطب انتقال داده شود.

 

نکات مهم جهت نوشتن ریپورتاژ آگهی:

رعایت کردن ساختار:

برای نوشتن هر نوع تبلیغاتی، ساختار خاصی وجود دارد که شما حتما باید طبق استاندارد و قالب خاصی، اقدام به نوشتن ریپورتاژ آگهی کنید.

محتوای اصل:

کپی کردن از محتواهای دیگران و قرار دادن در محتوای خود، یک عامل منفی برای شما به حساب می آید پس سعی کنید حتما خودتان متن آن را بنویسید.

استفاده از کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی اصلی و فرعی را به هیچ وجه فراموش نکنید.

محتوا با کیفیت:

همان طور که گفتیم، قرار نیست صرفا شما یک متن تبلیغاتی در اختیار مخاطب قرار دهید بلکه باید با قرار دادن اطلاعات مفیدی درباره محصول و انتقال دانش به او، نظر او را جلب کنید.

تیترهای جذاب:

اهمیت نوشتن تیتر را فراموش نکنید که عامل مهمی است.

استفاده از تصاویر:

سعی کنید حتما از تصاویر و ویدیوهای مرتبط نیز در ریپورتاژ آگهی خود استفاده کنید که هم روی مخاطب تاثیر گذار است و هم روی سئو وب سایت.

 

ویژگی سایت های انتشار ریپورتاژ آگهی:

باید این سایت ها را با استفاده از ویژگی هایی مانند سن دامنه، تعداد ورودی سایت، تعداد خروجی کاربران و … بررسی کرد که هر چقدر این ویژگی ها مقدار بالاتری داشته باشند، کمک بیش تری به ریپورتاژ آگهی شما خواهند کرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا این وب سایت ها برای مدت زمان کوتاهی مثلا یک ماه، هزینه ای از مخاطب دریافت نمی کنند یا میزان آن ناچیز است. در کشور ما وب سایت های زیادی در این زمینه فعالیت می کنند.

 

برای رشد کسب و کار خود و افزایش فروش به کمک تولید محتوای سئو شده با کارشناسان مجرب آریا مارکتینگ تماس با ما بگیرید.

 

که شما می توانید به راحتی ریپورتاژ آگهی خود را در این وب سایت ها قرار دهید که برخی از آن ها را به شرح روبه رو هستند: عصر ایران، دیوار، ایران تجارت، آگهی 24، مهر نیوز، خبرگزاری ایرنا، باشگاه خبرنگاران جوان، ویستا، اقتصاد نیوز، تجارت نیوز، پارس نیوز، خبرگزاری موج، آفتاب نیوز، اقتصاد آنلاین، همشهری آنلاین، ایسنا، فارس، ایستگاه، نیازمندی ها، شیپور، تسنیم و …

 

مطالب پیشنهادی: افیلیت مارکتینگ چیست؟

 

راهکارهایی جهت تاثیرگذاری بیش تر ریپورتاژ آگهی:

به هیچ وجه مطالب کپی را در محتوی خود به کار نبرید.

تعداد بک لینک ها نباید بیش تر از 4 تا باشد.

از کلمات کلیدی اصلی و فرعی با توزیع یکنواختی استفاده کنید.

روی ویژگی های منحصر به فرد یا خاص محصول بیش تر تمرکز کنید.

متن ریپورتاژ آگهی را صرفا تبلیغات ننویسید، بلکه به صورت گزارش یا مصاحبه باشد.

تنها به تعدادی از بخش های محصول یا خدمات خود اشاره کنید تا کاربر ترغیب شود به شما مراجعه کند.

متن ریپورتاژ آگهی را نه زیاد طولانی بنویسید و نه کوتاه بلکه به اندازه و استاندارد باشد.

از تیترهای جذاب استفاده کنید.

از تصاویر نیز در متن خود استفاده کنید.

استفاده کردن از لینک ها را نیز فراموش نکنید.

متن ریپورتاژ آگهی بهتر است بین 600 تا 2000 کلمه باشد که البته در آن اجباری نیست.

 

مطالب پیشنهادی: تولید محتوا سئو شده چگونه است؟

 

مهمترین فاکتورهای انتخاب وب سایت جهت انتشار ریپورتاژ آگهی:

رتبه الکسا:

اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید، رتبه الکسا وب سایت است، طبیعی است هرچقدر رتبه الکسای وب سایت مد نظر پایین تر باشد، برای انتشار ریپورتاژ آگهی مناسب تر می باشد. دقت کنید که هر وب سایت ایرانی دارای دو رتبه الکسا می باشد که یکی مربوط به رتبه جهانی آن و دیگری مربوط به رتبه داخلی آن است. بنابراین هر چقدر رتبه الکسای یک وب سایت پایین و به عدد یک نزدیک باشد، دارای سئو قوی تری است.

سن دامنه وب سایت:

احتمالا شنیدید که هر چقدر فردی با تجربه تر و سابقه کار بیش تری داشته باشد، در شرایط کاری بهتری قرار می گیرد. سن دامنه وب سایت ها نیز به همین گونه است، هر چقدر از زمان فعالیت یک وب سایت گذشته باشد، قابل اعتماد تر است و در طول زمان هم سئو آن بهبود یافته و هم مخاطبان زیادی جذب کرده است.

دامین اتوریتی:

دو مدل اتوریتی داریم که شامل پیج اتوریتی و دامین اتوریتی است. اما دامین اتوریتی از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد که بهتر است جهت بررسی شهرت یک وب سایت، به دامین اتوریتی آن توجه کنید. دامین اتوریتی یک شاخص رتبه بندی وب سایت می باشد که مقدار آن عددی بین 0 تا 100 می باشد که هر چقدر دامین اتوریتی وب سایتی بالاتر باشد، قدرت آن وب سایت بیش تر است. برای بدست آوردن این معیار، می توانید به وب سایت MOZ مراجعه کنید. مشکلی که پیج اتوریتی دارد این است که تنها می تواند اعتبار یک پیج را از آن بدست آورد نه اعتبار همه وب سایت.

 

زمان مناسب جهت انتشار ریپورتاژ آگهی:

بعضی از افراد ریپورتاژ آگهی را به دوپینگ تشبیه کرده اند بدین صورت که یک فرد زمانی اقدام به دوپینگ می کند که در شرایط رقابتی سختی باشد و رقیبان آن سرسخت باشند. بهترین زمان جهت ریپورتاژ آگهی نیز زمانی است که وب سایت شما از منظر کلمات کلیدی، در صفحات اول گوگل قرار گیرد. اگر در این زمان اقدام به انتشار ریپورتاژ آگهی کنید، رتبه وب سایت شما از لحاظ کلمات کلیدی در جایگاه بسیار خوبی قرار خواهد گرفت. در نتیجه ریپورتاژ آگهی زمانی می تواند برای شما مفید واقع شود که در کلمات کلیدی هدفتان، در جایگاه مناسبی قرار داشته باشید که یعنی یا در صفحه اول یا دوم جستجوهای گوگل قرار داشته باشید.

مطالب پیشنهادی: تبلیغات گوگل یا سئو

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم به صورت ساده ریپورتاژ آگهی و نکات پیرامون آن را برای شما دوستان عزیز توضیح دهیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. در پایان نیز باید بگوییم که سعی کنید همیشه دانش خود را در این زمینه بالا ببرید و به یک یا چند محتوای آموزشی قانع نباشید تا بتوانید در این زمینه موفق شوید.